Rustiikki

4.83 out of 5 based on 6 customer ratings

TÄSTÄKIN TUOTTEESTA ILMAINEN TOIMITUS SUORAAN KOTIISI KAIKKIALLE SUOMEEN!

Rustiikki-maton vintage-kuviointi piristää sisustusta monenlaisissa tiloissa. Matto kestää kovaakin kulutusta. Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.
Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Haluatko maton omilla mitoilla? Klikkaa tästä

 
Poista
x cm

Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta

Tyyppi: Matala nukkamatto
Materiaali: 100% polyamidi
Pohjaus: EVAPOLYTEX
Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.
 1. Nimetön

  just eikä melkein
 2. Nimetön

 3. Arja H.

  Palvelu oli hyvää! Imuroinin tarve vähentynyt verrattuna yksivärisiin mattoihin, jotka myös olivat Vm Carpetin. Aikaisemmat matot pysyivät kahdeksan vuotta siistinä pesemättä uskon, että nykyisetkin pysyvät. Matot ovat harmooniset, sointuu kotimme sisustukseen. Iso Kiitos!
 4. Mervi

 5. Liisa P.

  Eteisessä mahtava väri, roskat ja koiran pissat ei näy, toivottavasti kestää, meillä ollut vasta kuukausia. Lisää värivaihtoehtoja toivoisin, meillä piti vaihtaa muu sisustus mattojen mukaan🤣
 6. Kimmo

  Hyvä laatu, mukava paljaan jalan alla, ikävä kyllä roskat ei erotu tässä värissä hyvin.

Katso myös nämä

Lataa uusi vuoden 2023 esitteemme täältä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.