Makuuhuone

Pehmeät tekstiilit luovat makuuhuoneeseen lämpimän tunnelman ja hiljentävät miellyttävästi ääniä.

Makuuhuone

Pehmeät tekstiilit luovat makuuhuoneeseen lämpimän tunnelman ja hiljentävät miellyttävästi ääniä.

Matto makuuhuoneeseen

Makuuhuoneessa matto luo tilaa.

Pehmeät miellyttävät materiaalit sopivat makuuhuoneeseen hyvin. Materiaalin tulee olla helppohoitoinen. Laadukas nukkapintainen matto makuuhuoneessa ei sähköisty ja on helppo imuroida ja siistiä.

Tekstiilit akustoivat makuuhuonetta ja matolla on tässä iso rooli. Makuuhuoneesta saadaan matolla hiljaisempi ja siellä on mukava viettää aikaa.

Riittävän suuri matto luo ylellistä ilmettä. Matto voi hyvin mennä vuoteen alle. Esimerkiksi 200×300 cm kokoinen matto soveltuu hyvin 160/180×200 kokoisen vuoteen alle. Sijoita matto jättämällä lattiatilaa yöpöydille, vuoteen kolmella reunalla matto tulee esiin n. 50 cm.

Makuuhuoneet ovat erikokoisia. Teemme matot mittojen mukaan. Voit toteuttaa oman suunnitelmasi mukaiset matot makuuhuoneeseen.

Kokolattiamatto makuuhuoneeseen luo sviittimäisen ja kauniin ilmeen. Tekstiililattia makuuhuoneessa luo pölyttömämmän huoneilman kuin kovilla lattiapinnoilla. Nukkapinta sitoo huonepölyä, pölyä ei leijaile yhtä paljon huoneilmassa. Laadukas materiaali ei sähköisty ja on helppo imuroida ja pitää siistinä.

Tekstiililattian asentaminen matoillamme on helppoa. Se voidaan laittaa vanhan lattian esimerkiksi laminaatti- tai puulattian päälle. Useimmiten riittää 2-puoleinen mattoteippi asennukseen kulkuväylille. Listat viimeistelevät ylellisen ilmeen. Suosittelemme ammattiasentajaa, kun matto halutaan liimata lattiapäällysteeksi.

Kaikki pohjatut mattomme soveltuvat myös kokolattiamatoksi. Valmistamme matot neljä metriä leveäksi, usein makuuhuoneeseen saadaan siksi luotua yhtenäinen saumaton pinta. jos tila on molempiin suuntiin leveämpi kuin neljä metriä, matot asennetaan aina maton vuodan sivun mukaisesti mahdollisimman huomaamattomasti. Nukkapintaisilla mattolaaduillamme saat häivytettyä sauman helposti, osa kudotuista laaduistamme soveltuu jatkettavaksi toisella vuodalla sivusuunnassa myös.

Suosittelemme näitä mattoja makuuhuoneeseen

 

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.