Kide

4.75 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 tuotearviota)

TÄSTÄKIN TUOTTEESTA ILMAINEN TOIMITUS SUORAAN KOTIISI KAIKKIALLE SUOMEEN!

Tiheänukkainen Kide-matto vaimentaa ääntä ja pehmentää askeleen.  Kide-maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.
Toimitusaika 2-3 viikkoa.

Haluatko maton omilla mitoilla? Klikkaa tästä

 
Poista
x cm

Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta

Tyyppi: Nukkamatto
Materiaali: 100% polypropeeni
Pohjaus: EVAPOLYTEX
Hoito-ohje: Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.
Pesuohje: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.
  1. Tiina T.

    Matto vastasi kuvausta. Pysyy hyvin paikallaan imuroitaessakin, mukava paljaan jalan alla. Kivan elävä pinta. Nopea toimitus ja ekstra-kiitos näytepalojen tilausmahdollisuudesta!
  2. Sari

    Täydellinen matto olohuoneeseen, laadukas, omilla mitoilla (220×320) tilattu maanantaina, perjantaina matto toimitettiin kotiin eli supernopea toimitus. Minulla on ennestääkin VM-Carpetin mattoja, joten tiedän, että laatuun voi luottaa. Värinä antrasiitti on todella kaunis.
  3. Mikko

    Täydellinen matto, erittäin nopea toimitus!
  4. Nimetön

Katso myös nämä

Lataa uusi vuoden 2024 esitteemme täältä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.