Sovrum

Mjuka textilier skapar en varm atmosfär i sovrummet och gör akustiken mer behaglig.

Allt Sovrum

Mjuka textilier skapar en varm atmosfär i sovrummet och gör akustiken mer behaglig.

Mattor till sovrummet

I sovrummet skapar mattan en större känsla.

Mjuka trevliga material är väl lämpade för sovrummet. Materialet ska vara lätt att ta hand om. En luggmatta av hög kvalitet passar i sovrummet då den inte blir elektrisk och är lätt att dammsuga och hålla snygg.

Textilier skapar akustik i ett sovrum och en matta spelar en stor roll i detta. Mattan gör sovrummet tystare och till en plats där det är bekvämt att spendera tid.

En tillräckligt stor matta skapar ett lyxigt utseende. Mattan kan även placeras under sängen. Till exempel är en matta på 200×300 cm väl lämpad under en säng med en storlek på 160/180×200 cm. Placera mattan och lämna golvytan vid sängborden, på sängens tre sidor kommer mattan att synas ca 50 cm.

Alla sovrum är olika stora. Vi gör mattor enligt dina mått. Du kan skapa mattor som passar till ditt sovrum.

Heltäckningsmattor för sovrummet skapar ett svit-liknande och vackert utseende. En matta på golvet i sovrummet skapar en mer dammfri rumsluft än på hårda golvytor. Den luddiga ytan binder rummets damm, som gör att det inte svävar runt lika mycket i luften. Kvalitetsmaterial blir inte elektriskt och är lätt att dammsuga och hålla snyggt.

Att lägga ett textilgolv är enkelt med våra mattor. Mattorna kan läggas ovanpå det gamla golvet, till exempel ett laminat eller trägolv. Oftast räcker det med en 2-sidig tejp för montering av mattor. Lister kompletterar det lyxiga utseendet. Vi rekommenderar en professionell installatör när det är nödvändigt att limma mattan på golvet.

Alla våra behandlade mattor är också lämpliga som heltäckningsmattor. Vi förbereder mattor som är fyra meter breda, ofta ger det därför sovrummet en jämn och sömlös yta. Om rummet är bredare än fyra meter i båda riktningarna, är mattorna alltid installerade så att mattans sida döljs så mycket som möjligt. På våra luggmattor så ser du inte sömmarna eller kanterna på mattan, det gör att några av dem kan förlängas även på bredden.

Vi rekommenderar dessa mattor till sovrummet

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.