Lasitettu terassi – kesän suosikkipaikka varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn

Kesäterassi on monelle olohuoneen jatke ja lasituksella sekä lämmittimillä terassikautta voi jatkaa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Lasitetulla terassilla tai parvekkeella eivät viileät kevätillat tai syysmyrskyt haittaa ja illan hämärtyessä kauniisti sisustettu ja valaistu terassi muuntuu tunnelmalliseksi keitaaksi, josta ei millään malttaisi lähteä pois. Lasien läpi on mukava ihastella auringonlaskua tai hämärtyvän kaupungin valoja.

Matto tuo lisämukavuutta ja tunnelmaa myös terassille. Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin istahtaa nauttimaan aamukahvia terassille miellyttävä matto varpaiden alla. Lämmin parvekematto myös osaltaan pidentää terssin käyttöaikaa.

Mikäli terassi on täysin suojassa sateelta, siellä voidaan periaatteessa käyttää samoja mattoja kuin sisätiloissa. Lasitetulle terassille soveltuvat keinokuitu-ja villamatot, jotka eivät elä ilman kosteuden vaihteluista. Myös sisalia voi käyttää, mutta sisalin kohdalla on hyvä huomata, että jos tilaan pääsee jostakin vettä, voi sisal kasvikuituna kutistua. Terassilla valo voi olla kovin armoton kaikille tekstiileille ja tämä näkyy selvemmin juuri tummissa matoissa. Terassimattoa valittaessa onkin hyvä kiinnittää huomiota materiaalin valonkestoon.

Lasitetusta terassista loihdit monikäyttöisen ja viihtyisän lisähuoneen!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.