STOCKHOLM FURNITURE FAIR, helmikuu 2023

Tukholman huonekalumessut kokoaa yhteen muotoilusta kiinnostuneet ammattilaiset vuosittain helmikuussa. Skandinaavinen ja erityisesti pohjoismainen muotoilu kiinnostaa joka puolella maailmaa. Ilme ja arvomaailma huokuu luonnollisuutta ja ekologisuutta. Meitä luonnehditaan onnellisimmaksi kansaksi ja naapureitamme myös – teemme asioita oikein, se kiinnostaa.

Nyt kotien ja julkisten tilojen muotoilu on lähentynyt ilmeeltään ja materiaaleiltaan toisiaan. Koteihin vaaditaan kestäviä tuotteita ja julkisiin tiloihin lämpöä ja kodikkuutta. Tukholman messut tarjoaa läpileikkauksen alan huippuosaamisessa.

Värimaailma on runsas, sammuneet punertavan sävyt, vihreä, okra ja pehmeät sinisen sävyt toistuvat osastolta toiselle luonnosta kumpuavien sävyjen rinnalla. Paahteinen ruskean harmaa, luonnonvalkoinen ja punertavat beigen sävyt ilmentävät nykyistä trendiä.

VM Carpet tuo esiin uutuuksia ja klassikoita. Pajukko-matto on paperinarua, joka on värjätty suomalaisella pajulla. Maton suunnittelija Tuulikki Peltonen on hiljattain valmistunut Aallosta ja on iloinen nähdessään oman työnsä kansainvälisillä messuilla. Matto herätti runsaasti kiinnostusta. Paperinaru on materiaalina kansainvälisesti kiinnostava. VM Carpet valmistaa paperinarun itse.

Osastomme saavutti ennennäkemättömän paljon kiinnostusta. Kohtasimme ensimmäisen messupäivän aikana enemmän ihmisiä kuin kertaakaan aiemmilla Tukholman messuilla koko messujen aikana.

Suomalaiset matot kiinnostaa maailmalla!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.