Trendivärit

Lämpimät ja pehmeät sävyt kaunistavat nyt sisustustamme

Murtuneet lämpimän pehmeät sävyt valtaavat sisustusta. VM Carpetin matoissa on klassisten sisustussävyjen lisäksi aina sopivasti trendejä seuraavia sävyjä – sointuen kuitenkin jo olemassa oleviin. Matoista on helppo loihtia yhtenäinen kokonaisuus eri sävyillä.

Luonnonvalkoinen ja ruskean sävyt pehmentävät

Aiemmin koetun puhtaan valkoisen ja harmaan sävyttämä maailma on taittunut pehmeämpään ja lämpimämpään luonnonvalkean, beigen ja ruskean pehmittämään maailmaan. Ruskean sävyissä korostuu lämmin kuparin sävy, VM Carpetin matoissa kuparia esiintyy villamatoissa ja esimerkiksi sisal-matoissa. Mihin sävyihin kupari yhdistyy sisustuksessa? Kokeile sävyä valkoisen, mustan tai harmaan kanssa ja oivallat pian hypänneesi 2020-luvulle, jossa yhdistyy kauniisti pehmeät ja lämpimät sävyt ottaen tukea aiemmista sisustushankinnoista. Verhoilluissa huonekaluissa on viime vuosina nähty paljon valkoista, harmaata ja mustaa, kankaana ja nahkana – saat modernisoitua kuparin sävyllä nuo elementit tähän päivään.

Rohkeammat voimakkaammat värit hieman murrettuna ovat löytäneet suomalaisten sydämet uudelleen. Vihreä on noussut yhdeksi suosikeista. Luonnosta kumpuava vihreän sävy sointuu yhteen beigen, ruskean ja kuparin kanssa. Vihreä sisustusvärinä toimii hyvin puunsävyjen kanssa, joten pohjoismainen estetiikka kaikessa kauneudessaan hellii nyt trendinä olevia sävyjä.

Tiesitkö?

Voit tilata aidon materiaalinäytteen meiltä veloituksetta. Värisävyä kannattaa verrata muihin tilan materiaaleihin ja tarkastella sitä eri valaistuksessa. Päivänvalo tuo uusia ulottuvuuksia sävyihin ja sähkövalo sävyttää värisävyn eri tavalla.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.